6ο Διαδικτυακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2019-2020

Με μεγάλη χαρά τα ΠΕΡΑΤΖΟΥΝΙΑ  σας καλωσορίζουν στο 6ο Διαδικτυακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού το οποίο πραγματοποιείται στα πλαίσια του 18ου Κ.Κ.Θ και σας εύχονται καλή επιτυχία !

Σκοπός του διαδικτυακού παιχνιδιού είναι η προετοιμασία των ομάδων για το βασικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού που θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2020 αλλά και η διεκδίκηση μίας extra βοήθειας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 18ου Κ.Κ.Θ.

Ο πρώτος γρίφος του παιχνιδιού θα δοθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.

Αναλυτικότερα λοιπόν σας παραθέτουμε τους κανονισμούς διεξαγωγής του διαδικτυακού παιχνιδιού και τον τρόπο βαθμολόγησης των ομάδων.

Κανόνες και Βαθμολογία

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι έχουν όλες οι ομάδες. Η υποβολή απάντησης στον πρώτο γρίφο κατοχυρώνει τη συμμετοχή μιας ομάδας στο Δ.Κ.Κ.Θ.

2. Η ανακοίνωση των γρίφων και της βαθμολογίας των ομάδων θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, www.peratzounia.gr καθώς και από την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook Περατζούνια 18ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού. Πριν από την αναγγελία κάθε γρίφου ή δοκιμασίας θα υπάρχει προαναγγελία για την ακριβή ημέρα και ώρα ανακοίνωσης αυτού.

3. Στην αναγγελία του εκάστοτέ γρίφου ή δοκιμασίας θα ανακοινώνεται και η αντίστοιχη βαθμολογία που κάθε ομάδα θα λαμβάνει ανάλογα με τον τρόπο βαθμολόγησης του συγκεκριμένου γρίφου ή δοκιμασίας.

4. Όλες οι απαντήσεις θα αποστέλλονται στο email της ομάδας peratzounia@gmail.com. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δίνει απαντήσεις από ένα συγκεκριμένο e-mail, το οποίο θα κατοχυρώνεται με την πρώτη απάντηση, είτε αυτή είναι σωστή είτε όχι. Στο πρώτο μήνυμα που θα σταλεί πρέπει να περιέχεται το όνομα της ομάδας, το ονοματεπώνυμο του αρχηγού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση λανθασμένης ή ελλιπούς απάντησης, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα νέας απάντησης μετά το πέρας 12 ωρών από την ανακοίνωση του κάθε γρίφου.

5. Οι 5 πρώτες ομάδες που θα συγκεντρώσουν την μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος του 6ο Διαδικτυακού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού θα έχουν το δικαίωμα προκαθορισμένης βοήθειας σε έναν από τους πρώτους δέκα γρίφους του βασικού παιχνιδιού. Το bonus της βοήθειας θα δοθεί για ΜΙΑ και μοναδική φορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σας ευχόμαστε όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές!!!

Περατζούνια